Regala territori, qualitat i dolçor natural

Sota l’esguard del Montsec i del seu cel excepcional, Torrons i Mel Alemany ha bastit un univers del dolç. Fa cinc generacions que elaborem torró de forma artesanal i seleccionem la mel dels millors apicultors de la Península. Ho fem al poble que ens ha vist néixer i créixer, Os de Balaguer, a la comarca de la Noguera. Estimem el territori i la proximitat, prioritzem la qualitat dels nostres productes i la humanitat de la nostra marca, i evitem al màxim la implicació de màquines en els processos d’elaboració.

Els nostres lots han estat dissenyats perquè conegueu una petita i bonica mostra del nostre particular Univers Alemany.

Fidels als nostres orígens

Continuar al poble dels nostres orígens ens manté de peus a terra; apreciem el territori i tot el que ens regala, mantenim l’essència del negoci familiar i continuem apostant per l’elaboració artesana. La nostra història s’inicia a finals del segle XIX, quan la Sra. Mundeta feia caramel amb la mel i la fruita seca de la zona. El Montsec és un territori aspre i difícil per al conreu, i aquesta activitat era una bona alternativa. I tant que ho era, Mundeta, si poguessis veure l’Univers Alemany que hem creat a partir d’aquest caramel…

Reconeixement premiat

Som tradicionals amb els nostres torrons i innovadors amb les mels i altres productes gourmet. El tret diferencial del Torró Alemany prové d’una recepta del segle XIX, que dóna a la pasta un blanc molt característic i podem dir que únic. Una cocció lenta, fruita seca de proximitat i una mel de romaní molt seleccionada són part del secret que dóna un gust molt particular al nostre torró.

Amb la mel traiem el nen que portem dins. Ens agrada innovar i donar valor afegit a aquest dolç natural. Seleccionem les millors mels i conquerim els paladars més exquisits del món, tal com prova el fet que els nostres torrons i mels hagin estat reconeguts als Great Taste Awards, uns guardons que són considerats els Òscars de l’alimentació gourmet.

Col·laborem amb quatre entitats lleidatanes del tercer sector: Fundació Privada Ilersis, Fundació Aspros, L’Estel i La Torxa. La Generalitat de Catalunya ha reconegut el nostre compromís amb la responsabilitat social corporativa amb la Placa al treball President Macià. Aquest guardó posa en relleu la nostra voluntat d’humanitzar els processos de producció davant la robotització i l’automatització.

Hem dissenyat aquests lots perquè pugueu conèixer l’Univers Alemany a través d’una selecció dels nostres productes, així com la tasca diària que realitzen les entitats del tercer sector amb què col·laborem.

Newsletter de lots

Registreu-vos al nostre butlletí setmanal per obtenir les últimes notícies, actualitzacions i ofertes increïbles directament a la vostra safata d’entrada.

Els lots més populars

Lot de Nadal Gourmand

100,00€ (IVA incl.)

Veure producte

Lot de Nadal de l’Àvia

28,00€ (IVA incl.)

Veure producte

Lot Muntanyer

38,00€ (IVA incl.)

Veure producte

Lot de Nadal lliure de torró

30,00€ (IVA incl.)

Veure producte