Les notícies més dolces

Alemany impulsa tasts de mels i visites guiades al seu obrador a Os de Balaguer

12.07.24

Una iniciativa que neix amb la finalitat d’obrir les portes de casa seva per conèixer, de primera mà, la mel Alemany i el seu particular ADN

El passat mes de juny Alemany estrenava els tasts de mels oberts al públic adult, amb grups reduïts, a les seves instal·lacions ubicades a Os de Balaguer, la qual cosa, fins al moment, s’havia restringit a les visites escolars.

A través d’un tast de diferents mels conduït pel gerent de l’empresa, Ferran Alemany, i una visita completa i guiada al seu obrador, l’empresa familiar Torrons i Mel Alemany proposa una activitat per als amants de la mel i el món apícola amb la intenció d’oferir degustacions d’una selecció de les millors mels Alemany, seleccionades per a l’ocasió, i conèixer de primera mà la metodologia de treball que caracteritza el seu ADN, compost per un treball artesà, de qualitat i proximitat i amb responsabilitat social vers el territori.

El tast es complementa amb un recorregut per les instal·lacions durant el qual es pot visitar l’espai on se selecciona la mel, la planta d’envasat i altres espais on s’elaboren diferents productes més de la firma, amb una petita degustació com a colofó final.

L’activitat està pensada tant per a propostes obertes al públic de grups reduïts amb data tancada com per a grups privats o escoles, amb dates a convenir, interessats en l’activitat.

En el primer cas, cada persona que vulgui apuntar-se a l’experiència ha d’inscriure’s mitjançant un formulari que es tancarà un cop se superi el límit d’inscripcions, localitzable a les nostres xarxes socials (@alemany1879). Pel que fa al segon cas, cada grup haurà de contactar directament amb l’empresa per acordar l’activitat.

Es tracta d’una proposta per posar el sentit del bon gust dels consumidors a prova, amb tipologies de mel ben diferents, alhora que per veure com és d’especial l’ancestral món de la mel i les abelles per a la família Alemany, dedicada des de fa 5 generacions a seleccionar les millors mels de la península.

El pròxim tast tindrà lloc el dijous 25 de juliol i les inscripcions per al mateix es poden formalitzar aquí.

_
bars