Política de privacitat

Aquesta política de protecció de dades de TORRONS I MEL ALEMANY, SL s’aplicarà a la navegació pel nostre lloc web www.alemany.com, així com a la compra dels nostres productes a través d’aquest espai, i estableix la manera de gestionar les dades personals que s’hi recullen. És imprescindible que la llegeixi i l’accepti per seguir navegant.

REGULACIONS LEGALS EN MATÈRIA DE PRIVACITAT A LES QUALS S’ACULL AQUEST LLOC WEB

Aquest lloc web està adequat a les exigències de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals (LOPDGDD). Acompleix també el Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS?

TORRONS I MEL ALEMANY, SL, amb domicili a Os de Balaguer (Lleida), C/ Barcelona 4, inscrita al Registre Mercantil de Lleida, al tom 52, foli l929, inscripció 1a, CIF B25261496, i adreça de correu electrònic [email protected] (en endavant, “TORRONS I MEL ALEMANY”).

Delegat de Protecció de Dades: [email protected]

LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment.

Per subscriure’s, contactar o fer comentaris en aquesta web cal el consentiment a aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

La base legal per al tractament de les dades de les persones que adquireixin productes oferts per TORRONS I MEL ALEMANY en aquest lloc web és l’execució del contracte de venda online.

CATEGORIES DE DADES

Les categories de dades que es tracten són identificatives, concretament, nom d’usuari, nom i cognoms, adreça, telèfon, adreça electrònica i adreça IP.

DADES D'INFORMACIÓ COMERCIAL

No es tracten categories de dades econòmiques o financeres ni tampoc dades especialment protegides.

QUINES DADES PERSONALS RECOLLIM SOBRE VOSTÈ?

  • D’identificació. Nom i cognoms, data de naixement, adreça postal, correu electrònic i telèfon.
  • Informació de pagaments. Els pagaments dels nostres productes es gestionen a través de la passarel·la de pagaments segura de Pay Comet o PayPal, motiu pel qual TORRONS I MEL ALEMANY no recull cap dada personal d’aquesta naturalesa.
  • Qualsevol dada que vostè, de manera voluntària, ens enviï a la nostra adreça de correu electrònic [email protected]
  • Les que vostè ens faciliti mitjançant els nostres formularis de subscripció a les newsletters o al butlletí.
  • Qualsevol informació que vostè, de manera voluntària, comparteixi públicament a les xarxes socials de TORRONS I MEL ALEMANY. Aquesta informació estarà subjecta a la política de privacitat de la xarxa social en la qual la comparteixi, motiu pel qual li recomanem que revisi la configuració de privacitat del seu perfil.

SISTEMES DE CAPTURA D'INFORMACIÓ QUE FA SERVIR AQUEST LLOC WEB

  • Formulari de contacte: es tracta d’un espai per a consultes, suggeriments o contacte. En aquest cas, s’utilitzarà el correu electrònic per respondre i enviar la informació que l’Usuari requereixi a través de la web. Si us plau, no l’utilitzi per enviar-nos publicitat.
  • Formulari de registre: en aquest cas, sol·licitem a l’Usuari les següents dades personals: nom, cognoms, adreça, correu electrònic i data de naixement (opcional). Serveix perquè l’Usuari pugui crear un compte al nostre sistema i així tenir accés a les seves funcionalitats.
  • Formulari de subscripció: dins el lloc web, hi ha formularis per activar la subscripció. Un cop subscrit, l’Usuari trobarà un correu electrònic de confirmació a la seva bústia, que haurà de certificar per poder validar la seva adreça de correu electrònic. Les dades facilitades seran utilitzades únicament per enviar newsletters i mantenir l’Usuari actualitzat sobre les nostres novetats i ofertes puntuals exclusives per a subscriptors.
  • Formulari de venda: també tractem dades personals per a la compra per part de l’Usuari dels nostres productes per poder gestionar la comanda, el pagament i totes les operacions relacionades amb la compra del/s producte/s escollit/s. Això inclou l’enviament per part nostra de correus electrònics de seguiment, respostes a consultes sobre la comanda, factures, rebuts, etc.
  • Galetes: quan un usuari s’enregistra i navega pel lloc web, s’emmagatzemen galetes, o “cookies”, al seu dispositiu. L’Usuari pot consultar quan ho desitgi la política de galetes per ampliar la informació sobre el seu ús i com desactivar-les.

TRACTEM DADES DE MENORS?

La informació i la venda dels nostres productes no van adreçades a menors d’edat. No obstant això, els menors de 16 anys que vulguin registrar-se a la nostra web i/o adquirir els nostres productes han de tenir l’autorització de pare, mare, tutor/a o representant legal.

Així mateix, en cas que vostè comparteixi a les nostres xarxes socials imatges en què apareguin menors de 16 anys, s’ha d’assegurar de tenir prèviament l’autorització del pare, mare, tutor/a o representant legal del menor.

TORRONS I MEL ALEMANY es reserva el dret a sol·licitar-li en qualsevol moment l’acreditació de l’autorització.

PER A QUÈ TRACTEM LES SEVES DADES PERSONALS?

TORRONS I MEL ALEMANY utilitzarà les seves dades personals amb les finalitats següents:

  • Facilitar-li la informació que sol·liciti sobre els nostres productes.
  • Donar-lo d’alta com a usuari del nostre lloc web.
  • Garantir la correcta tramitació de la seva comanda en cas que adquireixi algun dels nostres productes.
  • Enviar-li correus electrònics d’informació comercial, promocions i descomptes especials per a subscriptors.

TORRONS I MEL ALEMANY utilitza les seves xarxes socials per publicitar els seus productes. En aquest sentit, en el moment de compartir les seves dades a les nostres xarxes socials, vostè consent expressament i ens autoritza a reproduir-les i a comunicar-les públicament en aquestes xarxes amb les finalitats abans expressades.

Vostè podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça següent: [email protected]

En cas que no estigui interessat en el tractament de les seves dades a través de les xarxes socials de TORRONS I MEL ALEMANY en els termes expressats amb anterioritat, preguem s’abstingui de compartir-les.

En cas que TORRONS I MEL ALEMANY necessiti tractar les seves dades amb finalitats diferents a les esmentades anteriorment, en sol·licitarà el consentiment exprés per fer-ho, que podrà revocar en qualsevol moment de forma unilateral.

BUTLLETINS INFORMATIUS I COMUNICACIONS COMERCIALS

D’acord amb la LSSICE, i essencialment per pròpia convicció, TORRONS I MEL ALEMANY no realitza pràctiques d’spam, per tant, no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari.

TORRONS I MEL ALEMANY podrà enviar butlletins informatius i comunicacions comercials a aquells usuaris que n’hagin atorgat prèviament el consentiment exprés. La informació d’aquests butlletins i comunicacions consistirà en informació comercial, continguts destacats, consells rellevants sobre el funcionament del sistema i promocions.

L’Usuari tindrà la possibilitat de sol·licitar el cessament de l’enviament d’aquests butlletins i comunicacions en els termes que preveu la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació, i de revocar-ne el consentiment de forma unilateral, també en qualsevol moment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça següent, [email protected], o donant-se de baixa directament al peu dels butlletins enviats, a l’apartat “Unsubscribe” o “Donar-me de baixa”.

SERVEIS OFERTS PER TERCERS EN AQUEST LLOC WEB

Proveïdors de serveis externs, com, per exemple, de processament de pagament i de comandes, anàlisi, gestió de campanyes de màrqueting, gestió de llocs web i distribució de correu electrònic i altres proveïdors de serveis similars, perquè puguin realitzar funcions comercials en nom de TORRONS I MEL ALEMANY.

Les seves dades personals podran ser comunicades també a destinataris ubicats en països fora de l’Espai Econòmic Europeu, incloent-hi aquells que no proporcionen un nivell de protecció de dades equivalent al de la Unió. No obstant això, en aquests casos, seran tractades amb escrupolós compliment de la legislació europea i espanyola, i s’implementaran les garanties indicades a continuació:

Serveis de missatgeria i enviament de butlletins: els butlletins electrònics o newsletters estan gestionats per Mailchimp. En utilitzar els serveis d’aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins, ha de saber que Mailchimp té els seus servidors allotjats fora de la UE, als EUA, i s’acull a l’acord EU-US Privacy Shield —la informació està disponible aquí —, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció: Mail Chimp. 675 Ponce de Leon Au NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308.

Servei d'anàlisi: Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware, amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza galetes, uns arxius de text ubicats al seu ordinador per ajudar TORRONS I MEL ALEMANY a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que generen les galetes sobre l’ús d’alemany.com (incloent-hi la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.

PayPal: en el cas de compra d’infoproductes, si decideix pagar a través de PayPal, les seves dades personals s’enviaran a PayPal. La condició prèvia per utilitzar PayPal és tenir un compte amb ells. El fonament jurídic per a la transmissió de les dades és l’article 6, apartat 1, lletra a) de l’RGPD (consentiment) i l’article 6, apartat 1, lletra b) de l’RGPD (processament per al compliment d’un contracte). L’operador del servei de pagament de PayPal és: PayPal (Europa) S.A r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royall-2449 Luxemburg. En utilitzar l’opció de pagament PayPal, atorga el seu consentiment perquè es transmetin les seves dades personals, com ara nom, adreça postal, número de telèfon i adreça electrònica, a PayPal. Les dades que PayPal recull es dedueixen de la corresponent declaració de protecció de dades de PayPal. Està certificada sota el Marc de Protecció de Privacitat UE-EUA i Suïssa-EUA i ho trobareu aquí.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la nostra activitat, utilitzem els següents prestadors amb les seves corresponents condicions de privacitat:

PAYTPV ON LINE ENTIDAD DE PAGO S.L., en endavant “Pay Comet”. Utilitzem la passarel·la de pagaments Pay Comet per gestionar el pagament de comandes per part dels nostres clients mitjançant targeta de dèbit o crèdit. Pay Comet ofereix serveis que permeten a les plataformes i als comerciants operar negocis i realitzar transaccions de pagament en línia de manera segura. El fonament jurídic per a la transmissió de les dades és l’article 6, apartat 1, lletra a) de l’RGPD (consentiment) i l’article 6, apartat 1, lletra b) de l’RGPD (processament per al compliment d’un contracte). Pay Comet acompleix les lleis aplicables per proporcionar un nivell adequat de protecció de dades per a la transferència de les seves dades personals.

Arsys Internet S.L.U. El nostre hosting és 100% espanyol i 100% segur. Utilitza protocols SSL (Secure Sockets Layer, “capa de connexió segura”). És la tecnologia de seguretat estàndard utilitzada a Internet per establir una connexió segura (encriptada) entre un servidor (lloc web) i el seu navegador (per exemple, Internet Explorer, Chrome, Firefox, etc.). Aquesta connexió segura garanteix que totes les dades transmeses des del navegador al servidor romandran privades i fora de perill dels hackers o qualsevol persona que intenti espiar/robar aquesta informació. Un dels usos més comuns del SSL és la protecció de dades d’un client durant una transacció en línia gràcies al xifratge de dades.

• Plataforma web: WordPress.org (més informació a https://wordpress.org/) tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a alemany.com

• Plataforma web: Prestashop.com (més informació a https://www.prestashop.com/es/) tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a alemany.com/shop/.

QUANT DE TEMPS CONSERVEM LES SEVES DADES?

Les seves dades personals seran conservades el temps que sigui necessari per complir amb les finalitats per a les quals van ser recollides. Transcorregut aquest temps, TORRONS I MEL ALEMANY procedirà a suprimir-les dels seus sistemes, sense perjudici de la possibilitat de conservar-les, limitant-ne el tractament a l’exercici i defensa de reclamacions en els termes previstos per la legislació aplicable.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS?

Vostè podrà exercitar els drets que s’enumeren a continuació mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça següent: [email protected]

  • Sol·licitar, en qualsevol moment, que TORRONS I MEL ALEMANY li confirmi si està tractant les seves dades personals o no.
  • Accedir a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de les que siguin inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres causes, ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van demanar.
  • En determinats casos, sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest supòsit, només les conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions.
  • En algunes circumstàncies, oposar-se al tractament de les seves dades.
  • Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.
  • Revocar el consentiment que, si escau, vostè hagi atorgat per al tractament de les seves dades per part de TORRONS I MEL ALEMANY.
  • Presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, i n’accepta i en consent el seu tractament per part de TORRONS I MEL ALEMANY en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

REVOCABILITAT

El consentiment ofert, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a TORRONS I MEL ALEMANY en els termes que estableix aquesta política per a l’exercici dels drets ARCO (Accés, Rectificació, Cancel·lació o Oposició). Aquesta revocació no té en cap cas caràcter retroactiu.

CANVIS EN AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

TORRONS I MEL ALEMANY es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la posada en pràctica.

Darrera actualització: novembre de 2019

_
bars