Les notícies més dolces

Alemany presenta les Mels Selecció, les més singulars de cada regió i temporada

28.03.24

La nova referència es va presentar a la Fira Alimentaria, la trobada biennal de referència del sector de l’alimentació.

El saló Alimentaria & Hostelco va ser l'escenari escollit per presentar i estrenar la novetat Alemany: les Mels Selecció. Úniques i d'edició limitada, aquestes Mels Selecció són tot un regal de la natura.

Es tracta d'unes mels que, per les seves qualitats organolèptiques d’aromes, sabors, color o textura, també pel seu indret de procedència, assoleixen una singularitat que les converteixen en les millors de les millors, tant pel que fa a territori de procedència com per l’època de l’any en concret.

A l'stand de la fira hi vam portar un ampli mostrari dels nostres productes més destacats i també una mostra de les Mels Selecció mitjançant uns vistosos bidons de 50 quilos creats per a l’ocasió per tal que els visitants poguessin degustar-ne les propietats que les fan úniques i excepcionals, i també poguessin gaudir de l'excepcional "ball de la mel".

Durant l'any, Alemany recorre el territori seleccionat les mels més singulars de cada temporada per fer-te arribar a casa les Mels Selecció.

Aquestes Mels Selecció ja es poden adquirir a la botiga física d'Alemany situada a Os de Balaguer o mitjançant la seva botiga online.

_
bars