Les notícies més dolces

Els Premis Pimes reconeixen la Qualitat Lingüística Empresarial d'Alemany

28.06.23

Torrons i Mel Alemany ha estat guardonada amb el premi a la millor iniciativa empresarial de Catalunya en la categoria de "Qualitat Lingüística Empresarial" en els Premis Pimes.

El reconeixement es va lliurar en una cerimònia en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i va comptar amb la presència de destacades personalitats polítiques i empresarials, incloent-hi el president de la Generalitat de Catalunya, ministres del Govern d'Espanya i altres autoritats.

Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, va destacar "la gratitud i l’agraïment a Pimec per atorgar-nos aquest premi que suposa un reconeixement a la nostra tasca de comunicar-nos amb la nostra llengua, el català, amb els nostres clients i consumidors", ja que des d'Alemany fa anys que etiquetem els nostres productes en català.

Els Premis Pimes també van reconèixer el treball realitzat per altres empreses en diverses categories, i les donacions recollides es van destinar al programa solidari "Emppersona-segona oportunitat" de la Fundació Pimec, que brinda suport a empresaris i autònoms en dificultats i que ja ha atès a més de 1.900 persones.

_
bars