Les notícies més dolces

Alemany recupera el mètode tradicional de la venda de torró al tall

27.10.23

El consumidor el rebrà 24 hores després de la seva elaboració

A lempresa familiar d’Os de Balaguer, Torrons i Mel Alemany, hem fet un pas més en la nostra filosofia d’acostar un producte com el torró al consumidor a través de la innovació. En aquesta línia, oferim una nova modalitat: el torró al tall, que el comprador podrà rebre, acabat d'elaborar, i consumir-lo a casa en un termini de 24 hores. 

Aquesta iniciativa, que serà possible gràcies al servei de la botiga ‘on-line’, s’aplicarà amb el torró tou, i amb el cremat, acabat de fer. El projecte recupera així un mètode tradicional de venda que ja empraven les pastisseries, consistent a vendre el torró al tall, però en aquest cas, combinat amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, que faciliten l’entrega immediata del producte.

El gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany, comenta que amb el mètode del torró al tall “tractem de dinamitar el temps de consum del torró, de forma que el producte mantingui les seves propietats de sabor i es pugui valorar encara més”. A l’hora de produir el torró al tall, Alemany el talla, l’embolica amb paper alimentari (sense elements plàstics) i l’entrega en 24 hores.

_
bars