Les notícies més dolces

Amanim junts el vinagre de poma de Lleida amb mel de lavanda

28.09.20

En moments complicats com els que estem vivint, a Alemany creiem que la cooperació entre les empreses del mateix territori és essencial per tirar endavant i reivindicar els productes naturals i de qualitat. En aquest context, hem col·laborat amb dues empreses familiars lleidatanes més: Vinagres Badia de Mollerussa i Cal Valls de Vilanova de Bellpuig per elaborar un vinagre de poma de Lleida amb mel de lavanda 100% ecològic. Pensem que ´És temps d’amanir junts’.

La nostra recomanació és, que ara més que mai, els consumidors comprin aliments de quilòmetre zero, i les administracions ens ajudin en la tasca de visualitzar la qualitat dels productes lleidatans.

Una il·lusió de sidra amb el dolç floral de la mel

El nou vinagre, que ha sorgit durant el confinament de la pandèmia de la Covid-19, té un valor afegit: no està pasteuritzat, conté la mare del vinagre i no té sulfits. És un producte 100% natural i de proximitat. El podeu comprar on-line a www.alemany.com .

Una il·lusió de sidra amb el dolç floral de la mel de lavanda”, així es defineix el nou vinagre a la nota de tast. De la mà de l’empresa familiar centenària Vinagres Badia (Mollerussa, Pla d’Urgell) i de la companyia familiar pionera en alimentació ecològica Cal Valls (Vilanova de Bellpuig, Pla d’Urgell), ha sorgit un vinagre amb ADN lleidatà 100% i de producció ecològica. 

L’aposta conjunta que hem dut a terme és elaborar el producte amb vinagre natural, suc de poma ecològic de la Plana de Lleida i amb mel de lavanda, també ecològica. Tot plegat forma part d’una filosofia que ens uneix: mostrar un producte natural, aconseguit treballant amb productes de proximitat

_
bars