Les notícies més dolces

Crema untable d’avellana i cacau

08.05.24

La nova crema de xocolata saludable, fruit de l'Obrador Alemany

El projecte ‘Obrador Alemany’ de Torrons i Mel Alemany ha fet un pas endavant en la creació de la tradicional crema de xocolata per untar. Es tracta de la clàssica crema de xocolata en versió saludable, elaborada únicament amb quatre ingredients nobles: avellanes, cacau, mel i oli d’oliva verge extra.

La crema, endolcida amb mel, sense conservants ni additius, sucres refinats afegits ni oli de palma, és una versió millorada de l’untable, ja existent, convertida en la crema de xocolata més natural del mercat.

Amb l’objectiu d’arribar a ser un producte més en la línia de referències habituals Alemany, la crema d’avellana i cacau ha estat fruit de l’innovador projecte ‘Obrador Alemany,’ que pren per objectiu donar naixença a noves creacions d’edicions especials i limitades, amb la mel, la xocolata i els fruits secs com a principals protagonistes. Elaborada per part de l’equip Alemany, seguint el seu propi ADN: humanitzar els processos de producció, cooperar amb l’ocupació de les persones, generant així un impacte de valor social i comprometre’s amb el territori.

La nova referència va ser presentada el passat 27 d’abril a Balaguer pel Ferran Alemany, gerent de l’empresa, en marc de la Fira Q de Balaguer, la fira de la qualitat, al costat d’altres cremes untables i novetats de `l’Obrador Alemany.’

Actualment, es pot adquirir únicament mitjançant la botiga online Alemany, en format de pot de vidre de 200 g, aquí.

La crema untable d’avellana i cacau ha nascut amb l’objectiu de revolucionar els esmorzars i els berenars tradicionals, fent-los més saludables, tenint en compte tots els gustos i paladars de la família i protagonitzant la mel com el dolç natural.

_
bars