Les notícies més dolces

Deixa't captivar per la mel

27.03.23

Descobreix la dolça diversitat de les millors mels de proximitat en el nostre tast de mels Alemany

Si ets un amant de la mel, no pots perdre't aquesta oportunitat única de provar algunes de les mels més delicioses i d'alta qualitat que es produeixen a la península ibèrica. Des de fa cinc generacions, la família Alemany selecciona la mel dels millors apicultors que han dedicat la seva vida a crear mels úniques i autèntiques.

La península ibèrica és famosa per la seva gran varietat de flora i fauna, la qual cosa resulta en una àmplia gamma de sabors de mel, i n'hi ha per a tots els gustos!

A més de ser delicioses, les nostres mels són també beneficioses per a la salut. La mel és coneguda per ser el dolç ancestral, un remei natural per a alleujar la tos i el mal de coll, així com per tenir propietats antibacterianes i antioxidants.

En el nostre tast de mels, tindràs l'oportunitat de provar diverses varietats i aprendre més sobre les diferències en sabor, textura i color. També aprendràs sobre els mètodes de producció i la importància de fer costat als apicultors locals, de confiança i sostenibles.

No et perdis aquesta oportunitat de provar algunes de les millors mels de la nostra terra. Uneix-te a nosaltres en el nostre tast de mels de proximitat i gaudeix d'una experiència única i inoblidable!

Vine a fer una cata de mels Alemany, et sorprendrà!

- PRÒXIM TAST DE MEL -

  • Dia: Dijous 6 d'abril
  • Hora: 16.30 h
  • Durada: 45 minuts aprox.
  • Lloc: Torrons i Mel Alemany
    C/ Barcelona 4, 25610 Os de Balaguer (Lleida)
  • Preu: 12€ per persona

_
bars