Les notícies més dolces

Entrega de premis als guanyadors de les Nadales de les caixes d’Art i Torró 2022

01.12.22

Enguany inspirades en el lema ‘Floreix’, “perquè tothom floreixi com vulgui”

D'esquerra a dreta els guanyadors Cristina Mercadé Oliva de Fundació Aspros, Carme Esteve Selva de L'Estel, Jonathan Pérez Muñoz de La Torxa i Nacho Ramos Torres de Fundació Prviada Ilersis acompanyats de Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany.

La residència de La Torxa va acollir a finals de novembre l’acte inaugural de la temporada del torró d’Alemany, en el marc del qual la marca d’Os de Balaguer va entregar els premis de les Nadales incloses dins de les ja tradicionals caixes d’Art i Torró de col·lecció. Des d’aquest any les il·lustracions de la tapa de les caixes estan dedicades a una flor i és per això que els artistes s’han inspirat en l’eslògan de la campanya: “Floreix”. Els guanyadors han estat Nacho Ramos Torres, Fundació Privada Ilersis, Cristina Mercadé Oliva, Fundació Aspros, Jonathan Pérez Muñoz, La Torxa; Carme Esteve Selva, de L’Estel. Tots ells van rebre de la mà de Ferran Alemany el seu respectiu guardó en un acte que es va completar amb la tradicional torronada.
 
Segons va explicar el gerent de Torrons i Mel Alemany, Ferran Alemany “Amb aquest eslògan volem honrar totes les naturaleses, tots els ritmes de treball, totes les maneres de ser i de fer. Que tothom floreixi com vulgui, o com pugui”, ha subratllat i ha afegit: “Volem posar en valor la capacitat de tot el nostre equip humà amb capacitats diverses i del seu treball fet a mà i amb paciència, que fa possible el bon gust de les mels i dels nostres torrons endolcits amb mel”
 
Aquesta primera caixa de la col·lecció està dedicada a la flor de l’ametller, que desperta la naturalesa i també les abelles i inicia el cicle d’Alemany, que fa torró amb l’ametlla i l’endolceix amb la mel de la seva flor. Totes les il·lustracions de les caixes són obra de l’il·lustrador Miquel Àngel Herrero, que ha recuperat una tècnica artesanal que es basa en l’observació de la flor al natural i que es remunta a l’Edat Mitjana, ja que el pigment utilitzat està barrejat amb mel en la seva formulació.

Les caixes ja es poden adquirir a la botiga online www.alemany.com, així com a les botigues de proximitat i, també a Bo de Shalom de Lleida.

_
bars