Les notícies més dolces

Estrenem la temporada del torró Alemany "fent màgia amb les mans"

19.11.21

El passat 17 de novembre vam celebrar a La Llotja l’acte inaugural de la temporada del torró d’Alemany, en el qual vam presentar les nostres caixes d’Art i Torró de col·lecció que il·lustren artistes amb diversitat funcional de les quatre entitats del tercer sector amb les quals treballem. Els guanyadors del concurs van ser: Vanessa Sànchez Pubill de la Fundació Privada Ilersis; Mònica Valero Oriol de la Fundació Aspros; M. Carme Charles Companys de La Torxa, i Òscar Fargues Rodés de L’Estel. Tots ells van rebre de la mà de Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, el seu respectiu guardó, en un acte que també va comptar amb la màgia del Mag Stigman. 

“Amb les mans fem màgia”, assegurava el nostre gerent, Ferran Alemany, que va reivindicar l’eslògan ‘Persones, no robots’, amb el qual des d’Alemany promovem un moviment a favor de la humanització de les empreses en lloc de la robotització o automatització i, sobretot, després d’aquest llarg temps de pandèmia en què molts Centres Especials de Treball (CET) s’han quedat sense feina.

La màgia, especialment la que es fa amb les mans, va ser la gran protagonista de la cita, que va aplegar la família de l’’Univers Alemany’, de la qual formen part totes les persones que hi treballem diàriament a l’obrador d’Os de Balaguer, així com les persones amb diversitat funcional de quatre entitats lleidatanes.

A la celebració, també hi van participar el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports de la Paeria, Ignasi Amor; el director dels Serveis Territorials del Departament de Drets Socials de la Generalitat Joan Segura, i l’alcaldessa d’Os de Balaguer i vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Estefania Rufach, que van fer entrega dels guardons als il·lustradors guanyadors de les caixes d’Art i torró.

_
bars