Les notícies més dolces

La Generalitat entrega a Alemany la Placa President Macià

23.03.22
Ferran i Miquel Alemany recullen la placa de la mà del M. H President Pere Aragonés. FOTO: Canal Govern. 

En reconeixement a la tasca social de Torrons i Mel Alemany, el M. H President Sr. Pere Aragonés va fer entrega a Alemany el passat 22 de març de la Placa al Treball President Macià 2021 en la categoria de Responsabilitat social corporativa. L’acte va tenir lloc al Palau de la Generalitat i hi van assistir Miquel i Ferran Alemany.

El guardó correspon a l’any 2021 i és un reconeixement a la tasca que portem a terme diàriament amb 60 persones amb diversitat funcional de quatre entitats lleidatanes del Tercer sector amb les que volem compartir aquest premi: Fundació Privada Ilersis, Fundació Aspros, Associació L'Estel de Balaguer i La Torxa. 

És un honor per Alemany rebre aquest guardó, que no fa més que posar de relleu la  voluntat d’humanitzar els processos de producció enfront de la robotització i l’automatització així com l’aposta pel territori Montsec en el marc projecte l’Univers Alemany.

Els guardonats lleidatans amb el M. H President Pere Aragonés, el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé i el director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Lleida, Vidal Vidal. Foto: Canal Govern. 
_
bars