Les notícies més dolces

Les nostres estrelles tornen a brillar als Great Taste Awards

23.09.20

A Torrons i Mel Alemany, tornem a estar contents i agraïts pel reconeixement a la nostra feina. Per tercer cop, som l’empresa productora de l’Estat espanyol amb més productes premiats als ‘Great Taste Awards’, els Oscar internacionals de l’alimentació gourmet. Enguany, també hem assolit un rècord històric amb 11 estrelles en una sola edició.

Tres estrelles: Mel de castanyer

Dues estrelles: Torró dur, Torró de crema torrada

Una estrella: Mel de taronger, Mel amb nous, Mel amb pistatxo torrat i OliMel amb cúrcuma.

Un univers de mel

Amb les 42 estrelles que ens han il·luminat des de fa sis anys, hem aconseguit el reconeixement per 29 productes de mel i torró. A més, la nostra mel de castanyer s’ha posicionat amb tres estrelles al club exclusiu de 205 productes guardonats arreu del món d’entre les gairebé 13.000 referències avaluades. 

Un dels productes que hem presentat durant el darrer any, L’OliMel, ha estat molt valorat pel seu grau d’innovació. En una de les seves notes de tast, el jurat assegura que són “productes elaborats amb molta cura i que ofereixen una veritable qualitat i sabor”.

Els Great Taste Awards, que s’entreguen anualment al Regne Unit a partir d’un tast a cegues d’un jurat format per experts mundials de la gastronomia, han donat suport al nostre univers de mel, una constel·lació on el dolç natural és la base per elaborar els productes. 

_
bars