Les notícies més dolces

OliMel, una alternativa natural al pa amb mantega i sucre

31.10.19

Innovar a partir de la tradició. Aquesta és una de les constants de Torrons i Mel Alemany. Aquesta vegada, en el marc de la Fira del Torró d’Agramunt, hem sumat esforços amb OliCastelló, de Castelló de Farfanya, una altra empresa de la Noguera, per presentar un nou producte que recupera un berenar tradicional: el pa amb mantega i sucre. A OliMel hem substituït la mantega per l’oli verge extra i el sucre per la mel, el dolç natural.

Amb aquesta iniciativa, que han desenvolupat els departaments d’R+D+I de les dues empreses, ens unim al moviment Realfooding, que reivindica i divulga un menjar ‘real’ i s’oposa als processats.

Tres versions d’OliMel

OliMel substitueix el greix de la mantega per l’oli d’oliva i els carbohidrats del sucre per la mel. Una de les versions del producte recorda els berenars tradicionals de pa amb oli i xocolata. D’OliMel, n’hem fet tres versions com a producte untable: una amb oli i mel; una altra amb oli, mel i cacau, i una tercera amb gingebre. També l’hem presentat com a vinagreta amb oli d’oliva, vinagre de vi i comí i com a xarop amb oli, mel i suc de llimona, per recuperar un antic remei casolà.

Alemany i OliCastelló som dues empreses amb premis i reconeixements internacionals. Mentre els nostres torrons i mels han estat guardonats amb 31 estrelles en els darrers sis anys en els Great Taste Awards, considerats els Oscars de l’alimentació gourmet, els productes d’OliCastelló també han rebut nombrosos premis, entre els quals destaca la medalla d’or aconseguida al Concurs Internacional Sol d’Oro de la Fira de l’Oli de Verona, on la firma de Castelló de Farfanya va ser seleccionada entre 300 productors d’oli gràcies al seu oli verge extra arbequina. També ha estat reconeguda als EUA, el Japó, Grècia i en certàmens estatals.

_
bars