Les notícies més dolces

Una mel multifloral de les muntanyes d’Ezcaray amb els cereals com a protagonistes, la mel fresca de temporada de tardor

05.01.23

A Alemany, hem seleccionat la Mel de Tardor de l’apicultor Francisco Vidal, de les muntanyes d’Ezcaray (La Rioja). El seu aroma ens transporta a un paisatge floral de muntanya d’inicis de tardor a la riba del riu Oja, i el seu sabor lleuger a cereal torrat amb notes de fruites madures i regalèssia donen una dolçor suau amb tocs salats i àcids propis de les floracions de finals d’estiu i principis de la tardor.

La nostra mel fresca de temporada és una mel crua, amb el mínim procés i filtrada per decantació, sense escalfar, envasada per gravetat, del bidó al pot. Te la portem a casa recent recol·lectada i durant unes setmanes podràs gaudir dels aromes del rusc que ens dóna una mel nova i fresca.

Ezcaray sobre el riu Oja (La Rioja)

Aquesta és la mel fresca de la temporada d’estiu del projecte ‘Del rusc a casa’, pel qual els subscriptors rebran tres mels l’any, una per temporada: Mel de primavera, Mel d’estiu i Mel de tardor (a l’hivern les abelles descansen) seleccionades en origen dels millors apicultors de la Península Ibèrica. Aquesta mel crua acabada de collir se servirà exclusivament en dos pots de vidre numerats d’un quilogram cadascun que s’enviaran al domicili dels subscriptors.

Descobreix-la AQUÍ.

_
bars