Les notícies més dolces

Passió pels productes perfectament imperfectes

31.01.23

A Alemany fa cinc generacions que elaborem torró de forma artesanal i seleccionem la mel dels millors apicultors de la Península. Ho fem al poble que ens ha vist néixer i créixer, Os de Balaguer, a la comarca de la Noguera. Estimem el territori i la proximitat, prioritzem la qualitat dels nostres productes i la humanitat de la nostra marca, evitant al màxim la implicació de màquines en els processos d’elaboració. 

Fa més de 140 anys que les persones fan possible que aquest negoci familiar no s’aturi ni un sol dia

Sabem del cert que la robotització no és el camí a la perfecció, però les màquines no tenen sentiments com l’estima pels productes de proximitat i el territori. De fet, tampoc creiem en la perfecció, però sí en la passió. Les ganes de posar-hi el millor de nosaltres mateixos, el compromís amb la proximitat i un equip humà del territori elaborant i etiquetant els nostres productes són la clau de la nostra perfecta imperfecció. 

A les nostres instal·lacions d’Os de Balaguer hi treballa un equip de 25 persones que elaboren cada producte que surt al mercat amb les seves pròpies mans. Cap producte és exactament igual que l’anterior, tampoc el seu etiquetatge. Fruit d’aquesta aposta per la humanització, a Alemany comptem amb la col·laboració de més de 60 persones de quatre centres especials de treball de les Terres de Lleida: la Fundació Privada Ilersis, la Fundació Aspros, L'Estel i La Torxa, que posen manualment les etiquetes dels nostres productes, els empaqueten i fabriquen les caixes de fusta dels nostres lots. 

La Generalitat de Catalunya ha reconegut el nostre compromís amb la responsabilitat social corporativa amb la Placa al treball President Macià. Aquest guardó posa en relleu la nostra voluntat d'humanitzar els processos de producció davant la robotització i l'automatització.

Els productes d’Alemany són perfectament imperfectes, com ho som totes les persones que formem part del nostre Univers del dolç. 

_
bars