Les notícies més dolces

Torrons i Mel Alemany, la marca de l’Estat espanyol amb més productes premiats als ‘Great Taste Awards 2022’, els Oscar internacionals de l’alimentació gourmet

02.08.22

L’empresa familiar d’Os de Balaguer ha sigut la marca de l’Estat espanyol amb més guardons en l’edició 2022 dels premis internacionals ‘Great Taste Awards’, fets públics ahir a Londres, i considerats els Oscar de l’alimentació gourmet. Alemany ha obtingut nou estrelles per vuit dels seus productes de torró i mel, convertint-se també en l’empresa estatal més premiada des de l’any 2014. Des de llavors, la companyia ha rebut 51 estrelles i 37 productes.

Productes de Torrons i Mel Alemany premiats als Great Taste Awards 2022.

Alemany ha assolit un altre rècord enguany, ja que ha tingut vuit productes seleccionats pel jurat dels Great Taste Awards, la xifra més alta de totes les seves participacions. Entre aquests productes, en destaca la Mel Lavanda, amb dues estrelles. La resta de productes reconeguts, com el Torró tou, el Vinagre de poma amb mel de Lavanda, la Mel Romaní, la Mel de Romaní crema, la Mel amb suc de Llimona, la Mel amb Pròpolis Vermell i la Crema d’avellana amb mel, n’han rebut una estrella.

L’any 2020, Torrons i Mel Alemany va ser l’empresa productora de l’Estat espanyol que va acumular més guardons, tal com va passar el 2017 i el 2019 (el 2018 va obtenir la segona posició), mantenint-se sempre en una posició ‘top’ d’aquests guardons internacionals.

Ferran Alemany, gerent de Torrons i Mel Alemany, amb dos dels productes premiats.

Sobre els Great Taste Awards

Els Great Taste Awards se celebren des de fa 28 anys al Regne Unit i distingeixen amb una, dues o tres estrelles els productes alimentaris i begudes. En el tast, un jurat format per 500 experts (crítics gastronòmics, xefs, restauradors, productors, escriptors i periodistes) puntua a cegues els productes, tenint en compte el sabor, la combinació́ d’ingredients, la textura i l’olor, sense conèixer la marca o el ‘packaging’. Tots els productes premiats s’etiqueten amb el segell d’excel·lència Great Taste, que té validesa per a tres anys i està reconegut mundialment.

_
bars