Les notícies més dolces

Torrons i mel amb estrella

31.10.19

Estem molt contents perquè aquest any ens hem convertit en l’empresa de l’Estat espanyol amb més productes premiats als Great Taste Awards, els Oscars internacionals de l’alimentació gourmet. Els nostres torrons i mels continuen tenint ‘estrella’, i aquest any hem rebut nou estrelles per set productes diferents.

La mel Alemany de romaní del Montsec ha obtingut dues estrelles, les mateixes que l’agredolç amb mel de castanyer, un dels productes que hem presentat de la gamma gourmet. Ens fa una il·lusió especial que la mel amb pètals de rosa, les ametlles garapinyades amb mel, el torró crocant, el massapà amb pell de taronja i la crema d’ametlles amb sal també hagin rebut una estrella. És un reconeixement a la nostra aposta per la innovació que ens encoratja a seguir treballant en aquesta línia.

Agredolç Alemany | Great Taste Awards | Actualitat Alemany

31 estrelles en sis anys

Aquests torrons i mels amb estrella se sumen als que ja tenim d’altres edicions. El 2018 vam ser la segona empresa de l’Estat espanyol amb més premis, i un any abans, la firma amb més premis. En tres anys, tres podis que reconeixen la qualitat Alemany.

Great Taste Awards | Torró dur Alemany | Actualitat Alemany
Great Taste Awards 2019 | Torró dur - Mel de Romaní | Actualitat Alemany

Els Great Taste Awards suposen un reconeixement especial i internacional a la nostra tasca, ja que un jurat de 500 experts puntua a cegues els productes. A més, el fet de rebre un guardó permet disposar d’un segell amb una validesa de tres anys en l’àmbit mundial. Des del 2014, any des que participem en els premis, ens han atorgat 31 estrelles:

Great Taste 2019: agredolç amb mel de castanyer i mel de romaní (2 estrelles), mel amb pètals de rosa, ametlles garapinyades amb mel, massapà amb pell de taronja, torró crocant, crema d’ametlles amb sal (1 estrella).

Great Taste 2018: agredolç amb mel de taronger, torró dur imperial i ametlles xocolatades (2 estrelles), mel d’espígol o mel amb crema d’avellana (1 estrella, també premiada el 2014).

Great Taste 2017: torró de crema torrada (3 estrelles), mel de taronger amb pell de taronja i còctel apícola (2 estrelles) i mel de farigola (1 estrella).

Great Taste 2016: mel amb crema d’ametlles, mel de taronger amb pell de taronja, mel de castanyer, torró tou i torta imperial (1 estrella).

Great Taste 2014: mel amb crema d’avellana: (1 estrella).

_
bars