Les notícies més dolces

Una galeta del Montsec maridada amb cacau i Olimel

18.05.22

Amb la nostra voluntat de buscar aliances i sinergies amb els artesans del territori, on la mel tingui un protagonisme especial amb noves formulacions, a Alemany hem presentat una Galeta del Montsec amb cacau i OliMel amb el mestre pastisser Pere Graells de la pastisseria Graells de Balaguer.

De la mà de Pere Graells la Galeta del Montsec ja es pot adquirir aquí i a les botigues de proximitat habituals. Segons explica el nostre gerent, Ferran Alemany, “la singularitat de la galeta és que s’ha utilitzat l’OliMel per agermanar el farciment a base de cacau”. L’OliMel també és un producte que vam crear conjuntament amb una altra empresa la comarca de la Noguera, OliCastelló.

La iniciativa forma part del BeeLab, el laboratori de la mel. Es tracta d’un segell que identifica la branca de Recerca, Desenvolupament i Innovació d’Alemany, en col·laboració amb diferents administracions, empreses i entitats del territori, com el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) de Solsona, la UdL, l’IRTA, així com empreses familiars com Pastoret, Vinagres Badia, Cal Valls, OliCastelló, entre altres.

_
bars