Les notícies més dolces

Xocolates exclusives, un projecte inclusiu

31.01.22
Xocolata negra 95 equador Alemany

Alemany presenta la Xocolata negra 95% Equador amb cacau ecològic originari d'aquest país. Xocolata vegana i sense gluten, l'alt contingut en cacau de la qual permet reduir el sucre a la mínima expressió i li confereix un alt valor energètic.

Es tracta d'una edició limitada molt exclusiva, ja que forma part d'un projecte inclusiu. I és que l'embolcall de cadascuna de les tauletes ha estat il·lustrat a mà per persones amb diversitat funcional de les quatre entitats que treballen dia a dia amb la marca: Fundació Ilersis Shalom, Fundació Aspros, La Torxa i l'Estel. Una tauleta de xocolata tan única com la persona que l'ha pintat.

Parlem d'una xocolata amb cacau seleccionat en origen a cadascun dels països que donen el nom a les seves tres varietats: Equador, Perú i Congo.

A la nostra botiga online podràs trobar-hi la Xocolata negra ecològica 77% amb cacau crioll originari del Perú; la Xocolata negra ecològica 82% amb cacau originari del Congo i la Xocolata negra 95% Equador amb cacau originari d'aquest país.

_
bars