Les notícies més dolces

Mel Selecció: EL NOU PROJECTE d'Alemany

04.07.23

Les mels més singulars de cada territori i temporada

Un pot de mel únic, de màxima qualitat i especial sabor

El nou projecte d'Alemany consisteix en buscar les mels més especials i singulars produïdes en la Península Ibèrica pels millors apicultors, una selecció de producció molt limitada amb un gust extraordinari i irrepetible, lligat a les floracions úniques de cada temporada i territori.

Un pot de mel que és una joia única de l'apicultura

La nostra selecció de primavera es distingeix pel seu inusual color clar, el seu sabor és especial, per la seva dolçor suau i agradable. Transporta els teus sentits a la regió del (exemple) Prepirineu Aragonés

És una mel extraordinàriament madura, a causa de la sequera que han patit enguany les flors de la zona. El nèctar recol·lectat per les abelles s'ha concentrat en cada gota, atorgant a la nostra mel una maduresa única.

A Alemany som seleccionadors de mel amb una experiència i passió inigualables, fet que ens permet descobrir les millors mels de la península Ibèrica per oferir-les als nostres clients. Cada regió i cada temporada produeixen mels diferents, amb aromes, sabors i propietats particulars.

La Mel Selecció d'Alemany és el resultat d'un esforç apassionat per part del nostre apicultor, la nostra experiència com a seleccionadors de mel i la passió per l'art de l'apicultura. 

_
bars