Les notícies més dolces

Torrons d'elaboració artesanal amb valor social

03.10.22

Sota l’esguard del Montsec i del seu cel excepcional, Torrons i Mel Alemany ha bastit un univers del dolç

Fa cinc generacions que elaborem torró de forma artesanal i seleccionem la mel dels millors apicultors de la Península. Ho fem al poble que ens ha vist néixer i créixer, Os de Balaguer, a la comarca de la Noguera. Estimem el territori i la proximitat, prioritzem la qualitat dels nostres productes i la humanitat de la nostra marca, i evitem al màxim la implicació de màquines en els processos d’elaboració.

Elaboració artesanal torró dur o torró d'Alacant

De la nostra mel, els nostres torrons

Som tradicionals amb els nostres torrons i innovadors amb les mels i altres productes gourmet. El tret diferencial del Torró Alemany prové d’una recepta del segle XIX que incorpora la mel com a ingredient clau, que dona a la pasta un blanc molt característic i podem dir que únic al mercat. Una cocció lenta, fruita seca de proximitat i una mel de romaní molt seleccionada són part del secret que dona un gust molt particular al nostre torró, que ha conquerit els paladars més exquisits del món, tal com prova el fet que els nostres torrons i mels hagin estat reconeguts als Great Taste Awards, uns guardons que són considerats els Oscars de l'alimentació gourmet.

Elaboració artesanal, amb valor social

A Torrons i Mel Alemany col·laborem amb quatre entitats lleidatanes del tercer sector: Fundació Privada Ilersis, Fundació Aspros, L'Estel i La Torxa. La Generalitat de Catalunya ha reconegut el nostre compromís amb la responsabilitat social corporativa amb la Placa al treball President Macià. Aquest guardó posa en relleu la nostra voluntat d'humanitzar els processos de producció davant la robotització i l'automatització.

Elaboració artesanal torró dur o torró d'Alacant
German Alemany, mestre torronaire
_
bars