Les notícies més dolces

‘Del rusc a casa’, consumir la mel fresca acabada de collir per subscripció, de l’apicultor a domicili

29.03.22

‘“Del rusc a casa” és un nou concepte de consum de mel del territori acabada de collir directament de l’apicultor a casa. La fórmula per garantir-ne la frescor que ha ideat Alemany és la subscripció, de manera que cada temporada el consumidor rebrà a casa la mel de la darrera collita.

Els subscriptors rebran tres mels l’any, una per temporada: Mel de primavera, Mel d’estiu i Mel de tardor, seleccionades en origen per Alemany dels millors apicultors de la península Ibèrica. Aquesta mel crua acabada de collir se servirà exclusivament en dos pots de vidre d’un quilogram que s’enviaran al domicili dels subscriptors.

Fomentar el consum de mel de proximitat

La mel crua o mel fresca és mel acabada de collir, la de la darrera floració, extreta d’un paisatge floral concret, amb unes característiques organolèptiques singulars. Es tracta d’un concepte de mel “raw” que posa l’accent en la puresa del producte i en el respecte a l’origen de la flor de temporada així com al seu envàs, sempre de vidre, que en vol subratllar el color i la textura. Els subscriptors obtindran una mel exclusiva acabada de collir, que conserva la intensitat de gust i l'olor de la mel fresca i amb un tractament molt suau. De la mateixa manera, la marca vol fomentar el consum de mel dels apicultors del país, dels quals Alemany en fa una selecció acurada.

Els consumidors caldrà que s’adrecin al web https://delruscacasa.alemany.com/ 

El preu de la subscripció anual és de 92 euros i inclou i inclou 2 pots d’un quilo de mel de cada una de les tres temporades.

BeeLab: el laboratori de la mel

La iniciativa ‘Del rusc a casa’ forma part del segell BeeLab, que promou nous paradigmes de la mel, en aquest cas noves formes de consumir-la. El segell BeeLab s’identifica amb la branca de Recerca, Desenvolupament i Innovació de Torrons i Mel Alemany, en col·laboració amb diferents administracions, empreses i entitats del territori, com el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) de Solsona, la UdL, l’IRTA així com entitats i empreses familiars com Pastoret, Vinagres Badia, Cal Valls, OliCastelló, entre altres.

A través del segell BeeLab, Alemany promou la recerca, el desenvolupament i la innovació de la mel per a la transformació de l’economia del territori sempre partint de la base d’una economia verda, sostenible i digitalitzada.

_
bars